Minullekko Koiranasi-pentu?

Kasvatustoimintani on pienimuotoista ja pentueet suunnitellaan harkinnalla. Pennut elävät meillä arjen keskellä tottuen mm. ihmisiin, lapsiin, ääniin, koiriin,ulkoiluun, autoiluun ja käsittelyyn yms. Ne pentutestataan, tarkastetaan eläinlääkärissä, silmäpeilataan, madotetaan, rekisteröidään Suomen kennelliitton sekä luovutetaan n. 8 viikon iässä pentupaketin kera.
Kasvattajan tukeni on käytettävissä koko niiden eliniän. Pentuja ei voi varata etukäteen, en myy niitä jonojärjestyksessä tai värin perusteella. Päätän niiden kodit pentutestien jälkeen n. 6 vkon iässä. Näin kaikki löytävät itselleen sopivan ihmisen.

Etsin yhteistyöhaluisia ja aktiivisia perheitä/ihmisiä joille koira on perheenjäsen ja jotka sitoutuvat koiran hoitoon, kasvatukseen, koulutukseen, liikuttamiseen, lihashuoltoon myös silloin jos se loukkaantuu tai sairastuu. Myyn pennut aktiivisesti liikkuviin koteihin perheenjäseneksi, joissa harrastetaan koiraa kunnioittaen.

Mahdollisten käytösongelmien ilmetessä toivon omistajien olevan kiinnostuneita niiden ratkaisemiseen ja näkemään vaivaa koiran eteen myös huonoina hetkinä. Kaikkien kasvattieni soisin käyvän rodunomaisissa terveystutkimuksissa aikanaan (kyynäreet, lonkat, selkä ja silmät).

Ennen pentukyselyitä arvostan tutustumista rotuun, sen vaativuuteen ja omiin resursseihin. Lisätietoja mm. Australianpaimenkoirat ry:n sivuilta
ja Australianpaimenkoira rotuna-sivulta.

Ota ensin yhteyttä sähköpostitse tmikotonasi (at) gmail . com
Kerro itsestäsi vähintään perheestäsi, asuinpaikkasi, koirataustasi, harrastuksesi, minkä tyyppistä koiraa etsit ja minkälaiseen käyttöön