Morris x Siiri 2021

Siiri synnytti 3.4.2021 kolme pentua, joista yksi uros ja kaksi narttua. Kuvassa pennut 4 vkoa. Kaikilla pennuilla on jo koti.

Yhdistelmä KoiraNetissä

Lisätietoa Siiristä Siirin omalla sivulla

Kummatkin vanhemmat ovat erittäin avoimia ja mukavia koiria, joiden kanssa arjessa on miellyttävää elää.
Harrastusrintamalla löytyy kiihkeyttä ja lahjoja moneen lajiin.
Kummatkin ovat käyneet lampailla ja omaavat rodulle tyypilliset paimennustaipumukset.

Odotamme pentueesta iloisia moneen tekemiseen sopivia pentuja.

Morriksen omistaja Outi kertoo Morriksesta:

Morris on aktiivinen, avoin, vilkas, arjessa helppo ja kotona rauhallinen koira. Vahtivietti on hyvin maltillinen. Pääsääntöisesti Morris on myös varsin koirasosiaalinen.
Harrastuksissa puolestaan Morris on säpäkkä, hyvin motivoitunut ja nopea.
Morris on helppo ja mutkaton matkaseuralainen, ja on kulkenut mukana reissussa niin mökeillä, hotellissa, kuin retkeilyautossa.

Harrastuskoirana Morris on monipuolinen, se on ollut motivoitunut tekemään kaikkea tähän mennessä kokeiltua. Morris on todella ahne, ja palkkautuu myös lelulla, mutta ruoka on ehdottomasti ykkönen.
Päälajina meillä on pk-haku, mistä tällä hetkellä on osallistumisoikeus 3-luokan kokeeseen, ja tavoitteena on saavuttaa syksyllä 2020 tulos HK3. Hakukoirana se on sinnikäs ja itsenäinen, kuitenkin hyvin ohjattavissa. Pk-puolen lisäksi treenataan tokoa. Paimennusta on treenattu pienimuotoisesti lampailla. Nuorempana tehty myös agilityn alkeita, ja se oli Morrikselle todella mieluinen laji. Käytynä on myös nose workin ja dobonkin lyhytkurssit, mutta nämä eivät ole jääneet lajivalikoimaan.

Morris on ollut koko ikänsä perusterve. Luusto on tutkittu koiran ollessa n. 1,5 vuoden ikäinen ja silmät tutkittu terveeksi 08/2020.

Punainen valkoisin ja tan -merkein
Häntä töpö
Silmät terveet 08/2020
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Selkä VA0, LTV0
MyDogDna -testattu sis. PRA -geenitestin, MDR1 -/- (normaali), PRA normaali
DM -geenitesti N/N

Kuvia Morriksesta

Morris
Morris
Siiri
Siiri